Sommige klanten hebben onlangs geklaagd dat sommige van de afbeeldingen op onze website vergelijkbaar zijn met de afbeeldingen waarvoor we een speciale verklaring moeten afleggen:

  • Ons bedrijf is wettelijk geregistreerd en alle transacties zijn legaal. We hebben een goede reputatie bij onze klanten;
  • We respecteren alle soorten intellectuele eigendomsrechten, met name copyright van afbeeldingen.
  • Als iemand denkt dat onze acties uw auteursrecht schenden, geef ons dan gedetailleerde informatie. U kunt een e-mail sturen naar legal@mommywish.com
  • Als u bij ons rapporteert, dient u ons het bewijs te leveren dat u de eigenaar bent van deze afbeeldingen, inclusief het tijdstip waarop ze zijn gemaakt, de fotograaf, de locatie van de afbeelding en de originele afbeelding. U bent verantwoordelijk voor de authenticiteit van alle materialen die u aan ons verstrekt.
  • Wanneer we een rapport van uw afbeelding ontvangen, zullen we deze beoordelen en contact met u opnemen in geval van mogelijke inbreuk op het auteursrecht om het probleem in detail te bespreken en op te lossen.

We zullen deze afbeeldingen na zorgvuldige beoordeling verwijderen of toestemming hebben verkregen om de afbeeldingen te gebruiken. Dit betekent niet dat we inbreuk maken op uw auteursrecht, maar we zullen passende maatregelen nemen na het respecteren van uw auteursrecht.

 

We zouden dit soort problemen serieus nemen, maar je moet ook onze voorwaarden en regels lezen, zoals hieronder:

U mag geen afbeeldingen van onze website kopiëren of verspreiden voor geringschattende of ongeoorloofde doeleinden.

U heeft ermee ingestemd geen obscene, onfatsoenlijke of onfatsoenlijke taal te gebruiken of gênante, beledigende, intimiderende of hatelijke inhoud op de Service te plaatsen.

U mag geen afbeeldingen plaatsen, herdistribueren, verspreiden, uitvoeren, cachen of anderszins commercieel of anderszins ongeoorloofd gebruik maken van afbeeldingen die zijn verkregen van groothandelkleding, behalve voor zover toegestaan onder het auteursrecht. Je kunt het ook niet overdragen of opslaan op een andere website.

Mommywish is in geen geval aansprakelijk jegens derden die onze foto's gebruiken voor enig verlies of schade die hieruit voortvloeit.

You have successfully subscribed!