Betaling evestigen
Zodra de bestelling is goedgekeurd en bevestigd, sturen we je een bevestigingsmail.
Als je verkeerde informatie over de bestelling hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om de informatie voor verzending aan te passen.

 

Orderverwerking
Een perfect product kost wat tijd om te bereiden. Voor verzending moeten we strenge kwaliteitstests en zorgvuldige verpakking uitvoeren. De verwerkingstijd van de bestelling is meestal tussen de 3-7 werkdagen. Het wordt gebruikt voor kwaliteitsborging van uw bestelling, verpakking, afdrukken van verzendlabels en doorsturen naar onze verzendmaatschappij voor verzending.
Let op: totale levertijd = voorbereidingstijd + verzendtijd

 

Verzendkosten & verzendmethoden
De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestemming en de verzendwijze. De levertijd is afhankelijk van de verzendmethode. Meer gedetailleerde informatie over de levertijd vindt u ook in de volgende tabel:
 
EEN KENNISGEVING:
- Geef ons een gedetailleerd en correct verzendadres met telefoonnummer en postcode zodat we uw bestelling met succes kunnen leveren. mommywish.com is niet verantwoordelijk als een pakket niet kan worden afgeleverd vanwege ontbrekende, onvolledige of onjuiste bestemmingsinformatie.
 
Transport Vertraging
Bovenstaande tijd is slechts een schatting. De levertijd wordt beïnvloed door overmachtfactoren zoals feestdagen, landen van bestemming, slecht weer en douane. Begrijp alsjeblieft dat dit buiten onze controle ligt. mommywish.com is niet verantwoordelijk voor het leveringsschema en kan niet garanderen dat uw artikelen binnen de geschatte levertijd worden ontvangen.
 
Douane
In de meeste landen moet u belastingen of heffingen betalen op geïmporteerde goederen. Soms worden goederen onder een bepaalde waarde of categorie niet belast. De regelgeving van elk land is anders. Helaas kunnen we de douanevoorschriften van de afzonderlijke landen niet begrijpen. Daarom kunnen we uw specifieke kosten niet voorspellen. We hebben geen controle over deze kosten, en we kunnen u ook niet vertellen wat de kosten zijn, omdat het douanebeleid en de invoerrechten van verschillende landen heel verschillend zijn.
Kom als koper zoveel mogelijk te weten over de invoerbelasting van uw land/regio voordat u bestelt.
Als u invoerbelasting en/of aanvullende invoerrechten en omzetbelasting moet betalen, moet u de kosten zelf dragen. Wij kunnen niet voor u rekenen of u kunt niet vooruit betalen.
Als u namens iemand verzendt of een geschenk aan iemand stuurt, zorg er dan voor dat ze weten dat ze mogelijk belasting moeten betalen wanneer ze de goederen ontvangen.

 

Vervolging
Het trackingnummer en de trackinglink worden binnen ongeveer 2-3 werkdagen na levering naar uw e-mail verzonden.
OPMERKING: Soms duurt het even voordat de verzendmaatschappij de status van de zending bijwerkt en werkt uw trackinglink mogelijk niet meteen. In het geval van een mislukte levering, wordt u ook per e-mail op de hoogte gebracht.
Merk op:Gratis standaard verzending boven € 79
Verzendmethoden Kosten Standaard verzending In de werkdagen met uitzondering van de verwerkingstijd.
 Toegewijd circuit €8.99 10-20(werkdag)

 

Een opmerking over COVID-19
Vanwege de effecten van COVID-19 kunnen er vertragingen zijn in de verzending, kan het langer duren dan normaal voordat uw bestelling aankomt en we werken er hard aan om deze zo snel mogelijk bij u te krijgen. Bedankt voor uw geduld terwijl we bestellingen zo snel en veilig mogelijk uitvoeren en onze excuses voor het eventuele ongemak.
 

Neem bij vragen contact op met onze verkoopondersteuning.

E-mail: support@mommywish.com
Telefoonnummer+86-18158362270
You have successfully subscribed!